A nyári hőségben elengedhetetlen a zöldségek és gyümölcsök hűtése frissességük megőrzése érdekében

Áruházakban a zöldség -és gyümölcspultokat nem nagyon szokták párásítani, pedig a zöldségek víztartalmuk nagyon hamar csökken. Kiszáradásnak indul, ami nem szép látvány a vevők részére. Folyamatosan párásítani kell, hogy a frissességük tovább megmaradjon. Masterkool párásító rendszerekzoldseg parasitas alkalmazásával több vásárló lesz, hiszen a termékek tovább maradnak szépek és egészséges kinézetűek. A páraköd használata a hús -és sajt pultoknál is elengedhetetlen. Megszünteti a gyors kiszáradást. Párásító rendszer optimális hőfokon tartja az élelmiszereket. Halak – és tengeri állatok pultjánál használatos párásítások nélkül nem lehet létezni. Mastrekool hűtési rendszerek segítségével nem szárad ki a hús, tetszetős, fogyasztásukkor ízletes marad. Válassza a Masterkool párásító berendezéseit, hogy veszteségei csökkenjenek. 48 órán belül kicserljük a meghibásodott gépet. Addig is cseregépet adunk, hogy ne maradjon hűtés nélkül. Tudjon meg többet a Mastrekool használatáról, látogasson el honlapunkra, masterkool.hu.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!